страхи

«Ми готові до війни»: благодійна театральна читка в Fairmont Grand Hotel Kyiv

Сейчас читают: 740
vogue.ua

25 червня готель Fairmont Grand Hotel Kyiv продовжив розпочату серію благодійних мистецьких заходів читкою п’єси «Ми готові до війни».

Автором твору є молодий український режисер та драматург Олександр Середін, який написав «Ми готові до війни» у Харкові вже після повномасштабного вторгнення рф до України.

За сюжетом, герої переживають тривожне відчуття війни напередодні нападу росії 24 лютого. В героях п'єси глядач легко впізнає себе: в їх ваганнях та небажанні вірити у повномасштабну війну у 21 сторіччі; у страхах за близьких та оптимізмі, змішаному з легким фаталізомом.

У читанні взяли участь провідні актори української сцени театру та кіно: акторки театру «Золоті ворота» Віталіна Біблів та Інна Скорина-Калаба, їхні колеги з театру драми і комедії на лівому березі Дніпра Олеся Жураківська та Тетяна Круліковська, а також актор та телеведучий Олексій Суханов.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA