Нео

Alina Pash присвятила пісню Heaven дітям, що постраждали від війни

Сейчас читают: 107
vogue.ua

Станом на ранок 1 липня 2022 року більше ніж 989 дітей постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії рф. 345 з них – загинулиCпівачка Alina Pash випустила перший з моменту повномасштабного вторгення трек.

Пронизливі пісня та відео присвячені дітям, які страждають від війни кожного дня. Пісня Heaven була написана відразу після бомбардування пологового будинку в Маріуполі. «Перші два тижні війни здавались одним нескінченним страшним сном – їсти не виходило, спала по кілька годин, тіло ставало сірим і важким…, - розповідає Аліна Паш. - Та коли тато мобілізувався, в останню нашу вечерю перед виїздом, він звернувся до мене із проханням: «Ти обрала нести світло крізь творчість, крізь музику, вірно?

Отож, роби це й зараз. Не згуби в собі митця. Твори й поширюй правду про Україну». Я ніколи не забуду той погляд, ту розмову.

Відтоді я вкладую всі свої емоції першочергово у пісні, списуючи свій блокнот. Там багато болючого, нестерпного, але водночас сильного і проривного".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA