місто Київ суд підлітки насильство сексуальне насильство місто Київ

Учасника п’яних вечірок у Києві доставили в СІЗО: деталі та фото

Сейчас читают: 930
womo.ua

Один з організаторів «п’яних вечірок» у Києві програв апеляцію у суді. Його взяли під варту й доставили в СІЗО. Про це повідомили в пресслужбі поліції Київщини.

Уродженець Хмельниччини та організатор «п’яних вечірок» підозрюється у виготовленні, зберіганні та розповсюдженні зображень порнографічного характеру вчинених за попередньою змовою групою осіб. Читайте також: Самогубство 12-річної дівчинки на Київщині: з’явилися нові подробиці Зазначається, що парубка взяли під варту в залі суду.

Прокурор клопотав про встановлення більш суворої санкції. Суддя задовільнив клопотання частково, збільшивши заставу до 536 800 гривень. Читайте також: На Київщині двоє хлопців жостоко побили підлітка та знімали все на камеру: подробиці Нагадаємо, що 1 лютого поліція Київщини оголосила про підозру молодикам, які доводили дівчат до стану безпорадності, змушували виконувати непристойні дії сексуального характеру, після чого глумились із жертв в соцмережах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA