Україна Голос країни новини Україна

"Голос країни" повертається: стало відомо, що допоможе учасникам не завалити кастинг

Сейчас читают: 744
hochu.ua

Ще місяць тому телеканал "1+1 Україна" заявив про повернення шоу "Голос країни". І хоча Україна все ще потерпає від російської агресії, команда проєкту вирішила не відкладати зйомки.

Головна ідея нового сезону — підтримка українського народу, який бореться за життя і свободу. І хоча відбір на шоу триває з 7 березня, деталі 13-го сезону "Голос країни" стали відомі тільки нещодавно.

Подробиці дізнайтесь на HOCHU.ua!Український продюсер телевізійних талант-шоу Володимир Завадюк, який нещодавно зробив камінг-аут, розкрив секрет, який допоможе учасникам прослуховувань вдало пройти кастинг.

За його словами, головне правило цього року — відсутність російських пісень на сцені проєкту. Краще за все обирати саме українські, але частина виступів може бути будь-якою іноземною, окрім мови країни-агресорки.Просимо всіх претендентів працювати з контентом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA