лайфхак дизайн декор інтер'єр

Інтер'єр мільйонера: які деталі нададуть житлу дорогого вигляду

Сейчас читают: 269
hochu.ua

Нехай вікна будуть очима вашого житла, а штори — це макіяж. Чим якісніше ви використовуєте туш, тіні та підводку, тим красивішим та елегантнішим виглядає ваш макіяж.

Ось і штори в кімнаті бажано вибирати з хорошої щільної тканини, щоб вони красиво драпірувалися і не виглядали куцо. До речі, жоден мільйонер не вішає штори, що ледве закривають вікна.

Тільки довгі, до самої підлоги! Читати також Як перетворити старі меблі на сучасні: 7 креативних ідей Дорогі квартири завжди видають високі стелі, але де такі знайдеш, якщо бюджет обмежений.

Тому ви можете використовувати дизайнерські прийоми, щоб візуально зробити стелі вищими. Наприклад, можна пофарбувати в один колір стелі й стіни, можна намалювати вертикальні смуги або вибрати шпалери з таким малюнком або хоча б використовувати декор, який ніби витягуватиме стіни.Цей "незвичайний" декор можна знайти в звичайнісіньких інтер'єрних або будівельних магазинах, на барахолках або в секонд-хенді.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA