Covid-19 медицина здоров'я коронавірус ВООЗ

ВООЗ скасувала статус пандемії COVID-19: деталі

Сейчас читают: 948
womo.ua

У п’ятницю, 5 травня 2023 року, Всесвітня організація охорони здоров’я скасувала статус пандемії COVID-19 як глобальної надзвичайної ситуації.

Про це повідомив гендиректор ВООЗ Тедрос Аданом Гебреєсус під час брифінгу. Читайте також: COVID-19 поширився через витік з лабораторії у Китаї — ФБР Читайте також: У Китаї з мозку дівчинки видалили ненародженого близнюка: фото Зазначимо, що 30 січня ВООЗ оголосила про надзвичайний стан у галузі охорони здоров’я, що викликає занепокоєння міжнародної спільноти, через COVID-19.

За три роки організація зафіксувала 7 мільйонів смертей, але їхня реальна кількість, за словами Гебреєсуса, може досягати 20 млн. Читайте також: Тайра очолила робочу групу з медичних питань при Міноборони Також у ВООЗ наголосили, що це не привід послаблювати пильність: The post ВООЗ скасувала статус пандемії COVID-19: деталі appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA