Япония місто Токіо українські фільми токио фільми українське кіно мультфільм Япония місто Токіо

У Токіо відбувся спецпоказ українського мультфільму «Викрадена принцеса»

Сейчас читают: 101
womo.ua

У Токіо відбувся спеціальний допремʼєрний показ українського анімаційного фільму-фентезі «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» режисера Олега Маломужа.

Про це повідомило Посольство України в Японії. Зазначимо, що 22 вересня у японський прокат виходить український 3D-анімаційний фільм-фентезі «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» режисера Олега Маламужа, який знятий за мотивами казки Олександра Пушкіна Руслан і Людмила. Читайте також: Український фільм «Довбуш» б’є рекорди прокату: подробиці Фото: Посольство України в Японії Читайте також: Шість фільмів з надихаючою атмосферою осені, які варто подивитись Фільм розповідає про мандрівного артиста Руслана, який рятує викрадену злим чарівником Чорномором принцесу Мілу.

Прем’єра стрічки в Україні відбулася у березні 2018 року. Читайте також: «Оскар»-2024: стало відомо, який фільм представить Україну на кінопремії The post У Токіо відбувся спецпоказ українського мультфільму «Викрадена принцеса» appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA