ненависть Нео

«Ми ненавидимо не росіян, а огиду і гидоту, які є суцільним злом»: в київському театрі «Золоті ворота» відбувся VI Міжнародний театральний конгрес

Сейчас читают: 445
womo.ua

В рамках конгресу культурні діячі обговорили соціальну роль українського театру під час війни всередині країни та на міжнародній арені, а також вплив на нього повномасштабного вторгнення.

Ділимося з вами підсумками цих дискусій. Про що ми говоримо, коли говоримо про війну? За словами кураторки Олени Апчел, початок війни 20 лютого 2014 року семантично та емоційно співпав з результатами Революції гідності.

Кількість рефлексій, які відбулись на той час і втілились у формі сучасної драматургії, можна порівняти з сьогоднішнім днем і сказати, що це дві великі хвилі.

Проте різниця в тому, що більшість з цього досвіду для багатьох українців була дуже далекою і абстрактною перші 4-5 років війни, а потім просто зникла. «Очевидно, що все, про що ми зараз говоримо, має багаторівневу структуру.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA