Олександра Заріцька місто Токіо Концерт Kazka новини шоубізнес Олександра Заріцька місто Токіо

Гурт KAZKA виступив у Токіо з легендарним японським музикантом Сугізо (ВІДЕО)

Сейчас читают: 620
hochu.ua

Популярний гурт KAZKA, солістка якого планує зіграти весілля, виступив у Токіо разом із японською суперзіркою. На сцену до українських музикантів вийшов легендарний Сугізо, який продюсує та створює оупенінги до найвідоміших аніме, серед яких "Зошит смерті", "Наруто" та інші.

Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!Виявилося, що своїм виступом гурт KAZKA та Сугізо вирішили анонсувати майбутню спільну композицію, яка отримала назву "Only Love.

Peace and Love". Судячи з кадрів з виступу, японська публіка залишилася в захваті від пісні, адже під час її першого виконання весь зал підспівував і підтримував артистів.

Читати також Олександра Заріцька з KAZKA показала, як худне лежачи (ФОТО) Ранкові новини від гурту KAZKA. По-перше, вчора в Токіо дали концерт разом з японською суперзіркою, неймовірним і, не побоюся цього слова, легендарним Сугізо, який дуже підтримує Україну сьогодні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA