Ані Лорак місто Ужгород Скандал Концерт новини Ані Лорак місто Ужгород

"Скасований" концерт Ані Лорак у Туреччині все ж таки відбувся

Сейчас читают: 817
hochu.ua

Зрадниця України Ані Лорак все ж виступила в Туреччині, попри старання української спільноти скасувати її концерт. І хоча консул заявляв, що рада директорів холдингу скасувала захід, на практиці все виявилося зовсім інакше.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Напередодні представники холдингу Kilit Hospatality Group, до якого входить мережа готелів Nirvana і концертна зала The Cosmos Theatre, заявили, що відмовилися проводити концерт запроданки в Анталії.

Однак 25 липня Лорак все ж виступила в Туреччині, вийшовши на сцену іншого готельного комплексу, чим поспішили похвалитися його працівники в Instagram-акаунті.

Читати також Запроданка Лорак несподівано вбралася у вишиванку, про що сильно пошкодувала (ФОТО) Варто зазначити, що афіша найближчих виступів відповідного готельного комплексу особливо сприятлива до російських артистів, які підтримують (зокрема й мовчазно) російське вторгнення в Україну.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA