Скандал новини Світлана Лобода гумор

"Г*мнюшка у ставку, яка не тоне": зірка українського дубляжу висміяла Лободу (ВІДЕО)

Сейчас читают: 994
hochu.ua

Українська дикторка й актриса дубляжу Катерина Сергєєва публічно висміяла Світлану Лободу, концерт якої скасували через масові невдоволення.

Артистка записала дубляжну пародію на інтерв'ю, яке співачка давала блогерці Раміні Есхакзай. Деталі - на HOCHU.ua!На тлі скандалу із запланованим благодійним концертом Лободи в Києві Катерина Сергєєва вирішила випустити власну версію інтерв'ю співачки.

На своїй сторінці в Instagram акторка дубляжу опублікувала відео, де від імені Світлани розповіла про "перевзування" і довгі роки роботи на росію з меркантильних мотивів.Я дуже рада, що напросилася до тебе на інтерв'ю, адже відчуваю, ніби мене наврочили.

Так, зізнаюся, я тікала в росію, бо хотіла заробити всі гроші світу. І не хотіла співати українською. І оскільки я можу дозволити собі абсолютно все - я купила собі багато нового взуття і перевзулася.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA