Сша місто Лос-Анджелес фонд актор особисте життя відомих людей Сша місто Лос-Анджелес

У США створили фонд Меттью Перрі для дпомоги людям із залежностями: подробиці

Сейчас читают: 627
womo.ua

Після смерті відомого актора та зірки серіалу «Друзі» Метью Перрі було створено фонд на його честь. Про це пише Associated Press. Читайте також: 20 найкращих цитат Меттью Перрі Зазначається, що Фонд Метью Перрі приймає пожертви з метою надання підтримки особам, які борються з алкогольною та наркотичною залежностями.

Засновники фонду зазначили, що керуватимуться принципами та цінностями самого актора, який протягом життя відкрито розповідав про власну боротьбу зі своїми недугами. Читайте також: Померла 56-річна ірландська співачка Шинейд О’Коннор: деталі Також Фонд прагне, щоб Метью Перрі пам’ятали як людину, яка насамперед допомагала іншим людям побороти власні залежності.

Гаслом Фонду Метью Перрі обрали дві цитати актора: Про актора:  Метью Перрі – американо-канадський актор, найбільш відомий роллю Чендлера Бінга в серіалі «Друзі».

Упродовж життя він боровся з алкогольною й наркотичною залежністю й розповів про це в книжці «Друзі, коханки і велика халепа» (Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing), яка вийшла у 2022 році. Читайте також: Померла «Королева рок-н-ролу» Тіна Тернер: деталі Метью Перрі помер 29 жовтня у віці 54 роки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA