тизер фільми кіно Держкіно Ірма Вітовська кіновиробництво

У серпні в прокат вийде український фільм «Королі репу»

Сейчас читают: 707
womo.ua

Стрічка українського кінорежисера Мирослава Латика «Королі репу» вийде у національний прокат з 3 серпня. Автори презентували перший офіційний постер та тизер проєкту.

Про це повідомляє Держкіно України у Facebook. За сюжетом, 17-річний хлопець на прізвисько Казан (Михайло Дзюба) понад усе мріє стати відомим репером та підкорити серце своєї дівчини.

Заради своїх мрій Казан готовий ризикнути, але обставини спрямовують його життя в іншому напрямку, де на нього чекає боротьба за успіх, боротьба за кохання, боротьба за виживання. Читайте також: У Києві оголосили переможців премії «Київська пектораль» Зазначимо, що головну роль зіграв український співак Wellboy (Антон Вельбой).

Також у фільмі знялися інші відомі персони, такі як Ірма Вітовська, Карина Химчук, Юрій Кулініч, Дмитро Хом’як та Андрій Борис. Читайте також: Український фільм «Памфір» за чотири дні прокату зібрав понад 2 млн грн Фото: Держкіно Додамо, що стрічка поєднала кримінальну інтригу, любовну історію, яскраву музику та стильний візуальний ряд.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA