Україна українські фільми Бачення метелика кіно Держкіно кіноіндустрія кіновиробництво Україна

Український фільм «Бачення метелика» за тиждень прокату зібрав значну суму

Сейчас читают: 982
womo.ua

Українська стрічка “Бачення метелика” за тиждень прокату зібрала 433 тисяч гривень, з них 162 тисяч 229 гривень були передані на дрони для аеророзвідниць.

Про це повідомляє Державне агентство України з питань кіно. Читайте також: Український фільм «Мирний-21» покажуть у Південній Кореї та Японії Зазначається, що автори збирають кошти на безпілотники для українських аеророзвідниць разом із громадською організацією “Жіночий ветеранський рух” та мережею кінотеатрів Multiplex.

Мета збору — 200 тис. грн. Читайте також: Український фільм «Україна’22: Щоденники війни» отримав приз міжнародного кінофестивалю Cannes 7th Art Awards Відомо, що фільм розповідає про аеророзвідницю з позивним “Метелик”, яка повертається з полону.

Її чекають рідні, друзі, побратими та коханий, але нове життя приносить і нові виклики. The post Український фільм «Бачення метелика» за тиждень прокату зібрав значну суму appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA