Росія Росія

У Росії хочуть дозволити саджати військових у ями та підвали » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі.

Сейчас читают: 258
goneva.net.ua

Міністерство оборони Росії розробило й опублікувало проєкт указу президента РФ Володимира Путіна про створення польових гауптвахт.   Гауптвахта - це місце, де військові, які провинилися, відбувають покарання. Про це пише російське видання The Moscow Times із посиланням на опублікований документ. Оборонне відомство РФ пропонує дозволити облаштовувати гауптвахти в цивільних об’єктах, фургонах, привізних контейнерах і землянках.

При цьому заборонено розміщувати винних військовослужбовців у підвальних приміщеннях, де немає вікон і вентиляції. При цьому російських військових дозволили розміщувати в "ямах" та "ємностях", але тільки за умови того, що це необхідно для збереження життя солдатів. Видання зазначає, що проєкт указу фактично легалізує секретні в’язниці, де утримуються мобілізовані росіяни, які відмовилися воювати.

З початку в Росії так званої "часткової мобілізації" у ЗМІ та соціальних мережах почали з’являтися повідомлення, що в деяких частинах російських військових утримують на "підвалах" за відмову воювати. Ймовірно, такий захід необхідний, щоб знизити почастішали останнім часом випадки дезертирства і самовільного залишення позицій російськими військовими.

Об этом же в других изданиях
goneva.net.ua
На російському телебаченні вже погрожують Польщі ядерним ударом » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
В НАТО прокоментували бої за Соледар і Бахмут » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
Мінфін США задоволений тим, як санкції та обмеження працюють проти РФ » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA