Сша Кино животные НОВОСТИ документальний фільм Сша

У прокат виходить документальний фільм Хоакіна Фенікса про життя свині «Гунда»

Сейчас читают: 790
womo.ua

16 вересня на екрани українських кінотеатрів виходить стрічка «Гунда» славнозвісного документаліста Віктора Косаковського. Картина була номінована на Премію Європейської кіноакадемії як Найкращий європейський документальний фільм.

Виконавчий продюсер стрічки – Хоакін Фенікс. «Гунда» – фільм режисера Віктора Косаковського («Акварель», «Хай живуть антиподи!», «Тихіше!»), створений у копродукції Норвегії, США та Великої Британії.

Це чорно-біла стрічка-спостереження за життям тварин на фермі. У фільмі немає слів, закадрового голосу й музики, а в кадрі відсутні люди.

Ми ділимо простори нашої планети з мільярдами домашніх тварин. Познайомившись зі свинею Гундою (в перекладі з норвезької – «жінка-воїн») і її поросятами, а також з двома незвичайними коровами і одноногою куркою, ми можемо задуматися про невід’ємну цінність життя і таємницю всієї тваринної свідомості, в тому числі й нашої власної.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA