премьера фильм

На українські екрани виходить 4К версія культового фільму Мартіна Скорсезе "Острів проклятих"

Сейчас читают: 996
hochu.ua

7 жовтня на українські екрани виходить 4К версія "Острову проклятих" Мартіна Скорсезе з Леонардо Ді Капріо та Марком Руффало у головних ролях.

У 2010 році цей психологічний трилер став кращим касовим фільмом володаря премії "Оскар" Мартіна Скорсезе за всю кар’єру славетного режисера.

Більше деталей — дізнайтеся далі!"Острів проклятих" — це екранізація містично-детективного бестселлеру Денніса Лігейна, який є володарем головної літературної премії у світі авторів детективних романів, нагороди імені Едгара Алана По.На знімальному майданчику Мартін Скорсезе в черговий раз зустрівся зі своїм улюбленим актором останніх 20 років — Леонардо Ді Капріо, для якого роль Тедді Деніелса стала однією з кращих та найважливіших в кар’єрі.Цей персонаж був для мене справжнім подарунком долі та викликом: рідко трапляються герої, яких грати цікаво і водночас виснажливо —  це той випадок, коли ти як актор маєш задіяти всі струни душі та всі можливості свого тіла.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA