Netflix фільми документальний фільм

Новий хіт Netflix: чому документальний фільм «Аферист із Tinder» підірвав мережу

Сейчас читают: 532
cosmo.com.ua

Нещодавно Netflix презентував свою новинку — документальний фільм «Аферист із Tinder», який вже зібрав мільйони переглядів. Чергова документалка від стримінгової платформи, що підірвала мережу, настільки шокує, що іноді важко повірити в реальність цієї історії.

В нашому матеріалі розбираємося, про що цей фільм та чи вартий він твого вечора. Як вже зрозуміло з назви, сюжет розгортається навколо популярного додатку для знайомств — Tinder.

Основна розповідь ведеться по черзі трьома жінками. Норвежка Сесіль Ф’єлхой живе в Лондоні та знайомиться через додаток зі «спадкоємцем великого алмазного бізнесу» Саймоном Лєваєвим (справжнє ім`я афериста — Шимон Хают).

Жінка з першої секунди закохується в харизматичного чоловіка, який згодом обманом виманює у неї велику суму грошей. Аналогічна ситуація трапляється зі шведкою на ім’я Пернілла Сьохольм, яку шахрай також використовує заради власної фінансової вигоди.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA