Чарльз III коронація Королівська сім'я

У Мережі зацінили, як "цікаво" було принцу Луї на коронації: кумедні фото

Сейчас читают: 395
hochu.ua

6 травня загальна зацікавленість прикута до історичної події — коронації Чарльза III і його дружини Камілли. Однак це не означає, що тільки король і королева удостоїлися уваги з боку публіки та преси.

Адже онуки Чарльза вкотре потішили Мережу своєю поведінкою і довели, що маленьким монархам теж хочеться веселитися, а не суворо дотримуватися правил королівського етикету.Так, молодший син принца Вільяма і Кейт Міддлтон принц Луї повеселив Мережу під час служби у Вестмінстерському абатстві.

5-річний монарх, уже за власною традицією, трохи пустував на офіційному заході. Луї часто відволікав свою старшу сестру принцесу Шарлотту, нескромно позіхав, а піднявшись на балкон у Букінгемському палаці емоційно виконував гімн під час служби.

Читати також Найзворушливіший момент: Чарльз III розчулився діям старшого сина на коронації (ВІДЕО) А ось принцу Джорджу на церемонії було ніколи веселитися, адже він виконував не менш важливу роль, ніж його батько.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA