Beulah London місто Лондон Велика Британія Чарльз III коронація Beulah London місто Лондон

В рожевій сукні з ефектними рукавами: принцеса Беатріс здивувала яскравим образом на коронації Чарльза III (ФОТО)

Сейчас читают: 860
hochu.ua

Принцеса Беатріс сьогодні, 6 травня, відвідала коронацію свого родича — короля Чарльза III та його дружини королеви Камілли.

Компанію їй склав чоловік, італійський аристократ Едоардо Мапеллі Моцці. Деталі – в матеріалі HOCHU.ua!Донька принца Ендрю та племінниця Чарльза ІІІ виглядала приголомшливо.

Для такої важливої історичної події 34-річна Беатріс з’явилася в яскраво-малиновій сукні з ефектними рукавами-буфами та широким поясом на талії від бренду Beulah London.

Читати також Дуже символічно: Джилл Байден та її онука з'явилися на коронації Чарльза ІІІ у кольорах українського прапора (ФОТО) У доповненні розкішного образу пов’язка коричневого кольору, яка була схожа на тіару, і клатч зі стразами.

Об этом же в других изданиях
takprosto.cc
Кейт Миддлтон произвела настоящий фурор на коронации Чарльза III, нарушила несколько правил, но принцессе Уэльской всё простили takprosto.cc /11 месяцев назад
lifehelper.one
Мрачный жнец в черном плаще и другие тревожные знаки на коронации Чарльза III, которые показались британцам пугающими lifehelper.one /11 месяцев назад
lifehelper.one
Все говорят о том, что церемонию коронации Чарльза III оформили в цветах украинского флага, но так ли это lifehelper.one /11 месяцев назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA