місто Київ війна новини шоубізнес Віктор Павлік місто Київ

Віктор Павлік потішив дружину подарунком "для обраних": користувачі Мережі розлючені

Сейчас читают: 429
hochu.ua

День без скандалів в українському шоу-бізі неможливий навіть в умовах війни. Днями ще один артист зазнав жорсткої критики з боку публіки.

Так, Віктор Павлік та його молода дружина нарвалися на хейт через перепустку "для обраних". Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!На своїй сторінці в Instagram Катерина Репяхова опублікувала відео, на якому вони з Віктором Павліком мчать Південним мостом у Києві.

Відомо, що дорожня споруда частково закрита з літа минулого року, а потрапити на неї можна тільки за спецперепусткою. Проїжджати Південний міст можуть виключно водії спецтранспорту, громадського та транзитного вантажного транспорту, а також ті, хто отримав відповідний дозвіл від Київської міської військової адміністрації.

Читати також Катерина Репяхова заговорила про розлучення з Віктором Павліком: "Скільки можна в цьому жити?" На кадрах народний артист України показує дружині потрібний документ для виїзду на частково закритий київський міст.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA