Vivienne Westwood Katy Perry місто Лондон Велика Британія коронація Vivienne Westwood Katy Perry місто Лондон

Мало не впала та довго шукала своє місце: Кеті Перрі оконфузилась на коронації Чарльза ІІІ (ФОТО, ВІДЕО)

Сейчас читают: 954
hochu.ua

Американська поп-співачка Кеті Перрі — одна з тих знаменитостей, яка була присутня на коронації короля Чарльза III та королеви Камілли.

Однак із артисткою сталося кілька конфузів, які розвеселили Мережу. Деталі у матеріалі HOCHU.ua!На шляху до Вестмінстерського абатства Кеті Перрі спіткнулася і мало не впала.

Фотографам вдалося зафіксувати цей момент. Читати також Кейт Міддлтон прибула на коронацію Чарльза III у вбранні, інкрустованому діамантами (ФОТО) Крім того, перед церемонією коронації співачка із безнадійним виглядом шукала своє місце у залі.

Вона запитала в одного з гостей, чи вільне місце поряд з ним, але, на жаль, там було зайнято. Їй знадобилося трохи часу, щоб нарешті знайти своє місце.

Об этом же в других изданиях
takprosto.cc
Кейт Миддлтон произвела настоящий фурор на коронации Чарльза III, нарушила несколько правил, но принцессе Уэльской всё простили takprosto.cc /11 месяцев назад
lifehelper.one
Мрачный жнец в черном плаще и другие тревожные знаки на коронации Чарльза III, которые показались британцам пугающими lifehelper.one /11 месяцев назад
lifehelper.one
Все говорят о том, что церемонию коронации Чарльза III оформили в цветах украинского флага, но так ли это lifehelper.one /11 месяцев назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA