зірки фотосесія ведуча новини шоубізнес Леся Нікітюк

Леся Нікітюк із цигаркою схвилювала соцмережі (ФОТО)

Сейчас читают: 763
hochu.ua

Телеведуча, шоувумен та блогерка Леся Нікітюк — є однією з найпопулярніших медіаперсон українського шоу-бізнесу. Її почуття гумору надихає, а бездоганна фігура змушує захоплюватися.

Однак нещодавно знаменитість схвилювала підписників новою фотосесією. Деталі — в матеріалі HOCHU.ua!Леся Нікітюк час від часу влаштовує фотосети, демонструючи підтягнуту фігуру.

Проте в Мережі з’явилася чорно-біла світлина, на якій теледіва позувала з закритими очима, а в руках тримала цигарку. Фото виявилося чуттєвим, а макіяж та недбало укладене волосся додало сексуальності.

Читати також Леся Нікітюк розповіла, як її підколов священник однією фразою Зазначимо, що на цей раз фотографом зірки виступив відомий у київській тусовці Сергій Юшков, який співпрацював з Ксенією Мішиною, Дашею Квітковою, Дмитром Каднаєм та іншими представниками шоу-бізу.Деякі фолловери засудили Нікітюк за подібну фотосесію, але залишилися ті, які були в захваті.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA