Незламні

«Ми почали отримувати запити щодо потреб реабілітації дітей з психологічними травмами» — Тетяна Чесакова про створення Wonder Camp

Сейчас читают: 549
womo.ua

Власниця рекламного агентства AHEAD International чиїй експертності довіряють міжнародні компанії та Агенції ООН (16 Структур ООН, що діють на території України) Тетяна Чесакова і досі не може звикнути до цифри 7,5 мільйонів.

Саме стільки українських дітей вже постраждали від війни. Тож створення Міжнародного благодійного фонду AHEAD Foundation  вважає найважливішим кроком, який можна було зробити з огляду на обставини.

У проєкті «Незламні» Тетяна про найголовніший напрямок Фонду — відбудова дитинства, а саме створення безкоштовного дитячого реабілітаційного табору Wonder Camp, який надає психологічну підтримку маленьким українцям, що постраждали від війни.

Також Тетяна поділилася інформацією та думками стосовно майбутніх проектів з відбудови інфраструктури зруйнованих міст та розбудови бізнесу в Європі з розширенням штату працівників. Я не припускала думки, що наша спільна історія закінчилася Волею долі напередодні війни ми з чоловіком полетіли на заздалегідь запланований йога-тур до Індії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA