місто Маріуполь Нео StandWithUkraine Ми з України місто Маріуполь

Фото дня: хлопець з прапором України біля розбомбленого Драмтеатру у Маріуполі

Сейчас читают: 520
vogue.ua

У тимчасово окупованому Маріуполі хлопець вийшов з прапором України на площу біля розбомбленого Драматичного театру. Фото юнака оприлюднила Маріупольська міська рада у своєму Telegram-каналі. «Навіть окупований, Маріуполь не здається.

Юнак вийшов на площу біля розбомбленого рашистами Драмтеатру з прапором України. Справжня сміливість зробити це, коли навіть за українську мову можна потрапити «на підвал».

Десятки тисяч людей й досі не можуть виїхати з міста. Але вони чекають та мріють, що скоро Маріуполь знов буде українським», — йдеться у дописі в Telegram-каналі Маріупольської міської ради.

Нагадаємо, 16 березня 2022 року російські загарбники завдали авіаційного удару по будівлі Донецького академічного обласного драматичного театру в Маріуполі, який на той час був прихистком і укриттям від артобстрілів для сотень жителів міста.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA