акне шкіра обличчя

Прищі та місячні: експерт розповіла, як врятувати шкіру обличчя і виглядати приголомшливо

Сейчас читают: 190
hochu.ua

Акне, або як у народі кажуть, — прищі, є частою проблемою у жінок під час менструації. Але їхню появу можна легко попередити, якщо знати секрети догляду за шкірою обличчя.

Раніше ми писали про масаж гуаша, а тепер розкажемо, як легко залишити приголомшливий вигляд навіть під час критичних днів.Як врятувати свою шкіру і мати прекрасний вигляд під час місячних, розповіла лікар дерматолог, кандидат наук Катерина Безвершенко.

З її слів, причиною появи прищів перед або під час менструації є вплив гормонів прогестерону і тестостерону. Читати також Колола ботокс 16 років: журналістка показала, на що перетворилося її обличчя Разом із акне, може з'явитися сальність шкіри та вугрі.

Аби шкіра залишилася чистою, потрібно дотримуватися простих правил. За 6 — 7 днів перед менструацією потрібно використовувати засоби для очищення та догляду, які нормалізують роботу сальних залоз і контролюють вироблення шкірного сала.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA