Украина новини шоубізнес Украина

Mozgi Entertainmant більше не існує! Горова розповіла як буде називатися нова компанія

Сейчас читают: 151
hochu.ua

Відома українська продюсерка і колишня дружина Потапа, який зовсім нещодавно повернувся на батьківщину Ірина Горова, у себе в Instagram розповіла, що її продюсерський проєкт "Mozgi Entertainmant" припиняє існування як такий.

І на нього чекає зовсім не ребрендинг, зауважує вона. Деталі – у нашому матеріалі. тепер буде називатися по-іншому. Горова заявила, що тепер її компанія називатиметься "Pomitni".

За словами  Ірини, попередній бренд повністю вичерпав себе,  хоч і завдяки йому народилося багато чудових артистів. Для досвідченої продюсерки проєкт Mozgi Entertainmant став неоціненим досвідом та великою особистою перемогою.

Читати також СБУ перевірила лейбл Papa Music, який Wellboy звинуватив у співпраці з росією: що відомо Нині, як досвідчений фахівець в українському шоу-бізнесі, Ірина Горова переконана, що вони зі своєю командою мають створювати щось винятково нове та цікаве.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA