Косметология

Що провокує появу целюліту: відповідає лікар-дерматолог косметолог Дарія Тіщенко

Сейчас читают: 155
womo.ua

Редакція WoMo поспілкувалась із лікарем-дерматологом косметологом та дізналась відповіді на хвилюючі питання стосовно целюліту.

Дарія Тіщенко, лікар-дерматолог косметолог, експерт, член Української асоціації лікарів дерматовенерологів і косметологів розповіла чого бажано уникати, аби мінімізувати запалення та підліткові висипання.

Сучасний темп життя задає нам власні способи харчування, фізичних навантажень, відпочинку або відновлення. Але це не правильно, бо ми маємо добре спати, раціонально харчуватися, приймати вітаміни, не забувати про воду, спорт та психоемоційний стан.

Адже саме звідси з’являються втома, млява шкіра, целюліт і набряки. Запитаєте, що ж провокує появу целюліту? Гормональний дисбаланс Захворювання щитоподібної  залози, ендокринні порушення Порушення білкового обміну Спадковий фактор Порушення правильного режиму харчування Гіподинамія, тобто малорухливий спосіб життя Хронічний стрес та хронічна втома Дарія Тіщенко Як розпізнати целюліт і що це таке загалом?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA