Украина карантин Нео Украина

Топові бізнес-практики поділяться інноваційними рішеннями на Business Wisdom Summit

Сейчас читают: 452
womo.ua

26 листопада на Business Wisdom Summit понад 20 власників та СЕО великих компаній розкажуть, як не лише адаптуватися до нової реальності, а зміцнити свої позиції, стрімко вийти на нові ринки, впровадити інновації та побудувати бізнес-модель майбутнього.

Ключова тема саміту — архітектори нової реальності. На головній події бізнес-спільноти України ви дізнаєтеся: як побудувати стійкий та прибутковий бізнес всупереч обставинам; як працювати із залученим капіталом; що ефективніше: виходити на зовнішні ринки чи розвивати внутрішній; як бізнесу говорити з державою однією мовою; які інновації забезпечують бізнесу стрімкий розвиток; головні тренди в HR, маркетингу, digital та комунікаціях.

Серед спікерів: CEO «Нова пошта Глобал» Юрій Беневитський;  президент «Київстар» Олександр Комаров; генеральний директор UFuture Микола Тимощук; керівний партнер холдингу TECHIIA Олег Крот; директор з продажу та абонентського обслуговування Vodafone Ukraine Євген Булах; засновник і генеральний директор АВК

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA