Wisdom Summit Карьера робота hr wisdom summit Wisdom Summit

HR Wisdom Summit 2021: Що мотивуватиме людей працювати у компаніях у постковідному світі

Сейчас читают: 277
womo.ua

29 вересня у DTEK Academy відбулася головна подія року HR-спільноти України — HR Wisdom Summit, організована бізнес/медіа бюро еkonomika+, діловим онлайн-медіа delo.ua та журналом «ТОП-100.

Рейтинги найбільших». Головна тема саміту — «Випереджаючи майбутнє». 20 найкращих HRD великих українських та міжнародних компаній обговорили виклики в управлінні персоналом та поділилися перевіреними рішеннями щодо мотивації персоналу, ефективнішого наймання працівників, а також як вони бачать нову роль HR-департаментів у найближчому майбутньому.

Програма саміту складалася з двох блоків: Human Capital — про мотивацію команди, навички майбутнього, створення умов для ефективної роботи у новому форматі та Function Transformation — про трансформацію ролі HR у компаніях майбутнього.

Мотивувати, навчати та робити щасливими   Якщо компанії хочу подолати головний виклик у боротьбі за таланти, то вже сьогодні мають думати про те, як та чого навчати своїх співробітників.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA