місто Софія трейлер фільми кіно фільми для жінок кіноафіша місто Софія

Стрічка «Прісцилла» про дружину Елвіса Преслі вийде в українських кінотеатрах у січні: трейлер

Сейчас читают: 286
womo.ua

11 січня на великі екрани українських кінотеатрів вийде біографічна драма «Прісцилла». Це нова картина Софії Копполи — лауреатки Премії «Оскар» (за сценарій до фільму «Труднощі перекладу»), також відомої за стрічками «Цнотливі самогубиці» та «Марія-Антуанетта».

Сюжет картини розпочинається з неочікуваного знайомства з Елвісом Преслі, яке перевертає життя юної Прісцилли. Король рок-н-ролу оточує її увагою, вишуканими подарунками… і стінами свого палацу.

Дівчина навіть не мріяла про весілля з кумиром мільйонів, та невдовзі вони стають головною парою Америки. Але чим обернеться це солодке й безтурботне життя?

Фільм заснований на реальних подіях із життя зіркового подружжя, описаних у мемуарах Прісцилли Преслі «Елвіс і Я». Сама ж авторка і колишня дружина Короля рок-н-ролу стала виконавчою продюсеркою картини. Читайте також: Топ-8 прем’єр листопада, які варто подивитись у кінотеатрах Прісциллу на екрані втілила Кейлі Спені («Погані часи в Ель-Роялі»), яка за цю роль здобула Кубок Вольпі Венеційського міжнародного кінофестивалю — саме на ньому відбулася світова прем’єра стрічки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA