Україна подарунки Україна

ТОП 5 незвичних подарунків на День всіх закоханих для українців

Сейчас читают: 612
womo.ua

Попри війну в Україні 14 лютого святкують День святого Валентина або День закоханих. Ми зібрали підбірку з 5-ти подарунків, які зможуть як здивувати вашу половинку, так і допомогти нашим військовим. Пазли, присвячені незалежності України Бренд Frisson спільно з ілюстраторкою Марією Кінович випустили колекцію пазлів INDEPENDENCE, присвячену незалежності України.

За основу пазла взяли ілюстрацію, створену до Дня Незалежності України. Колекція лімітована, до неї ввійшли всього 200 наборів із пазлами.

Один набір коштує 1000 гривень, половина з яких піде на благодійність — на підтримку малих локальних ініціатив і волонтерів. Важка ковдра Якісний сон – те, що рятує ментальне здоров’я, надає сил триматися й перемагати.

Саме зараз, коли всі українці так виснажені численними тривогами й стресами, терапевтичні важкі (або, як їх ще називають, сенсорні) ковдри дуже навіть на часі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA