Тіна Кароль новини шоубізнес 2024 Тіна Кароль

Тіна Кароль стала членом премії Grammy 2024: що цей статус значить для співачки

Сейчас читают: 277
hochu.ua

Тіна Кароль, яка поділилася деталями зустрічі з Папою Римським, увійшла до списку знаменитостей, кого запросили стати голосуючим членом музичної премії Grammy наступного року.

Щорічна американська Національна академія мистецтва і науки звукозапису надіслала запрошення понад 3700 музичних діячів, а серед них засвітилася і популярна українська співачка.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!З 2019 року Тіна Кароль успішно просуває свою музику не тільки в Україні. Артистка підписала контракт з американським лейблом звукозапису Bentley Records, що розташований у Нью-Йорку, а опісля - почала презентувати англомовні композиції, записала хіт зі Снуп Доггом, а віднедавна почала створювати пісні разом із Діаною Воррен, яка писала для Тіни Тернер, Бейонсе, Селін Діон та інших світових знаменитостей.

Читати також Тіна Кароль зібрала гуманітарну допомогу для багатостраждальної Херсонщини: у пакунках - лише найбільш необхідне (ВІДЕО) Тепер же список досягнень Тіни Кароль поповнився можливістю поділитися своєю експертною думкою, оцінюючи номінантів на 66-ту церемонію вручення нагород "Греммі".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA