Міс Всесвіт Голландія конкурс жінки перемога успішні жінки Міс Всесвіт Голландія

Ріккі Колле стала першою трансгендерною жінкою, яка виграла конкурс краси в Нідерландах: фото

Сейчас читают: 744
womo.ua

Нідерландська модель Ріккі Колле здобула перемогу в конкурсі краси «Міс Нідерланди» та стала першою трансгендерною жінкою, яка виграла конкурс.

Про це пише Sky News. Зазначається, що Ріккі Колле візьме участь у конкурсі «Міс Всесвіт» та стане другою відкритою трансгендерною учасницею після іспанської моделі Анхели Понсе, яка перемогла на національному конкурсі краси у 2018 році. Читайте також: Українку відзначили міжнародною нагородою Voices of Courage Awards: подробиці Сама Колле сказала, що пишається собою й рада, що перемогла.

Модель зазначила, що хотіла б бути прикладом для інших людей. Читайте також: Українська журналістка отримала престижну американську премію за воєнні репортажі Додамо, що трансгендерні люди можуть брати участь у конкурсі «Міс Всесвіт» із 2012 року.

У 2022 році конкурс придбала тайська бізнесвумен Енн Джакапонг Джакраджутатіп, яка сама є трансгендерною жінкою. Читайте також: Акторка Сандра Буллок стала жертвою сталкера: деталі The post Ріккі Колле стала першою трансгендерною жінкою, яка виграла конкурс краси в Нідерландах: фото appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA