Володимир Путін Монако війна в Україні відео новини фільм трилер Володимир Путін Монако

Кіно про путіна: польський режисер зніме політичний трилер про президента рф (ВІДЕО)

Сейчас читают: 835
hochu.ua

Стало відомо, що про російського диктатора володимира путіна знімуть фільм. Створенням картини займається польський режисер Патрік Вега, більш відомий як Бесаліл.Вега прийняв рішення зняти кіно про путіна та розповсюдити його на англомовному ринку.

Перший концептуальний трейлер роботи польського митця  вже з'явився на YouTube. Читати також Йосип Пригожин відмовляється жити з таким прізвищем: путініста постійно плутають із засновником ПВК "Вагнер" Нині знаменитий польський режисер в пошуках американського актора на роль путіна.

Сам же фільм обійдеться в 12 мільйонів долларів. Зйомки,швидше за все, будуть проводитися на Мальті у Литві та Польщі. Спершу, кінокартина повинна була називатися Злодій в законі, однак назву змінили.

Проте Бесаліл не відмовився від своєї ідеї показати лідера окупаційного режиму, як злодія, а саме його зв'язки з мафією країни.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA