Меган Фокс Фото новини шоубізнес Меган Фокс

Позбулася всього, що нагадувало про екса: Меган Фокс вивела тату із пікантного місця на честь Браяна Остіна Гріна (ФОТО)

Сейчас читают: 412
hochu.ua

Знаменита американська акторка Меган Фокс вирішила позбутися всього, що пов'язує її з колишнім чоловіком Браяном Остіном Гріном.

Артистка мала тату, присвячене коханому, тепер же цього тату на тілі Фокс більше немає. Подробиці - в нашому матеріалі.Як виявилося, Меган Фокс вивела татуювання з ім'ям Гріна.

Про це зірка повідомила у своїх соцмережах. Зірка вирішила опублікувати ефектне фото, де вона позує без трусів. На інтимному місці, де раніше було набито ім'я  коханого  знаменитості, тепер красується змія та квіти.

Читати також Усім парам на замітку: стало відомо, завдяки чому Меган Фокс і Колсон Бейкер змогли впоратися з проблемами у стосунках Зауважимо, що Меган та Браян  були у стосунках впродовж п'яти років.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA