місто Київ місто Париж війна війна в Україні новини шоубізнес де зараз місто Київ місто Париж

У 45 років стала студенткою і працює проти кремлівських методичок: куди зникла Лідія Таран

Сейчас читают: 623
hochu.ua

Українська телеведуча Лідія Таран від початку повномасштабної війни в Україні вкрай рідко з'являється на українському телебаченні.

Однак журналістка продовжує висловлювати активну позицію та виступає проти країни-агресора, працюючи за кордоном. Де зараз живе Лідія Таран і чим займається - подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!У перші дні повномасштабного російського вторгнення кореспондентка разом із донькою виїхали до Франції.

Лідія Таран зізнавалася, що її гризло почуття совісті, нібито у важкий момент для країни вона наважувалася виїхати. Проте найбільше її турбувало питання збереження дочки Василини, адже в Києві ведуча жила біля заводу "Артем", який неодноразово намагалися обстріляти російські окупанти.У моєму будинку вбили людину ракетою, мені небезпечно там.

Я не бачу себе там. Мій будинок розташований біля заводу Артема, об'єкта, по якому постійно намагаються влучити російські ракети.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA