ONUKA співачка новини шоубізнес

"Onuka" стала офіційною амбасадоркою світового плейлиста "Equal" від Spotify (ФОТО)

Сейчас читают: 476
hochu.ua

Стало відомо, що солістка українського електро-фольк-гурту "Onuka" Ната Жижченко буде офіційною амбасадоркою Spotify Equal. Про це артистка написала 10 липня у себе в Instagram.

Жижченко зазнчачила, що відтепер вона має унікальну можливість звертати увагу світу до подій, що відбуваються в Україні. Артистка переконана, що її співпраця "Equal" допоможе просувати українську музику у світ.

Читати також Солістка ONUKA вперше показала обличчя доньки і познайомила її зі старшим сином (ФОТО) А якщо український продукт буде масовим, то на думку виконавиці, це теж допоможе Україні здобути перемогу над ворогом, адже музика єднає все добро на світі.

Свою участь у програмі "Equal" фронтвумен знаменитого колективу прокоментувала так: Для мене велика честь стати амбасадоркою програми "Equal", особливо в нинішній час, тому що війна не закінчується і нам необхідно продовжувати нагадувати світові про нас, – прокоментувала партнерство артистка. – Equal від Spotify – це програма, яка підтримує талановитих музикантів та артистів з усього світу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA