українське кіно Тимур

Тимур Мірошниченко, Катя Сільченко, Олег “Фагот” Михайлюта: як пройшов зірковий показ українського містичного трилеру «Еґреґор»

Сейчас читают: 114
womo.ua

18 квітня в кінотеатрі «Оскар» відбувся зірковий показ нового містичного трилеру режисера Станіслава Капралова «Еґреґор», головну роль в якому виконала зірка «Кави з кардамоном» Олена Лавренюк.

Зйомки «Еґреґор» тривали декілька років та проходили в Україні, Польщі та Сполучених Штатах Америки ще до повномасштабного вторгнення.

В картині знімались міжнародні зірки: американський актор Омні Роуз, польські актори Данієль Ольбрихський, Анджей Зелінський та українська супермодель Валерія Караман.

Головну роль в картині зіграла Олена Лавренюк. Одними з хвилюючих моментів стали спогади знімальної групи про актора Павла Лі та піротехніка Олександра Суворова, які брали участь у створенні картини, але з початком воєнних дій в Україні пішли на фронт і, на жаль, загинули в бою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA