новини шоубізнес діти знаменитостей

Маленькі копії тата: Олеся Бацман показала дочок від Дмитра Гордона (ФОТО)

Сейчас читают: 120
hochu.ua

Зіркове подружжя Дмитро Гордон та Олеся Бацман нечасто радують спільними фото, або ж кадрами з їх дітьми. Тому для багатьох залишається загадкою, як виглядають доньки пари, знімки яких можна вкрай рідко помітити у соцмережах.

Деталі — на HOCHU.ua!Днями Олеся Бацман виклала спільне фото із дітьми від Дмитра Гордона. На кадрах журналістка позує з Сантою, Алісою та Ліаною.

Чуттєвим кадром Олеся поділилася на своїй сторінці в Instagram на честь Дня доньок, що відзначався 25 квітня. Читати також Дмитро Гордон виправдався, чому через рік війни досі просить гостей свого YouTube-проєкту спілкуватися російською З днем доньки всіх причетних!— підписала знімок Олеся Бацман.Підписники Олесі зазначили, як сильно дівчата подібні до Дмитра Гордона.

Особливо схожість помітили зі старшою донечкою від Бацман, 10-річною Сантою Марією:— пишуть підписники.Зазначимо, всього у Дмитра Гордона семеро дітей, четверо з яких народилися у шлюбі з Оленою Сербіною, а троє доньок — від Олесі Бацман.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA