Carolina Herrera Таиланд Мода новини шоубізнес Carolina Herrera Таиланд

Без першої леді, але теж з українкою: як пройшов Time 100 Gala із найвпливовішими людьми планети (ФОТО)

Сейчас читают: 912
hochu.ua

Минулої середи відбувся гала-концерт Time 100 Gala-2023, присвячений рейтингу найавторитетніших людей у різних галузях. На захід, який відбувся в Джаз у Лінкольн-центрі в Нью-Йорку, було запрошено двох українок, які увійшли до сотні найвпливовіших людей планети — першу леді України Олену Зеленську та лауреатку Нобелівської премії миру Олександру Матвійчук.

І тоді як дружина президента не змогла відвідати захід, правозахисниця з'явилася на килимовій доріжці разом зі світовими знаменитостями.

Деталі дізнайтеся на HOCHU.ua!Ведучою заходу світового масштабу стала американська комедійна актриса Дженніфер Кулідж. А вечірку гала-концерту відвідали такі знаменитості, як Дрю Беррімор, Зендая, Майкл Б.

Джордан, Натан Філдер, Doja Cat, Хакім Джеффріс, Кім Кардаш'ян, Сальма Гаєк, найсексуальніша жінка світу Ешлі Грем та багато інших.Зірка реаліті-шоу Кім Кардаш'ян з'явилася на заході в приголомшливій білій сукні-комбінації від Джона Гальяно.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA