Олег Винник Олега Винник Україна новини шоубізнес Олег Винник Олега Винник Україна

Що сталося зі сторінками Олега Винника у соцмережах і як на це відреагував сам співак (ВІДЕО)

Сейчас читают: 848
hochu.ua

Близький друг Олега Винника прокоментував зникнення артиста із соцмереж. За словами ексдиректора Палацу "Україна", і нинішнього військовослужбовця Романа Недзельського, музикант і сам не очікував, що з його сторінки в Instagram зникнуть усі публікації.

Виявилося, Олег Винник не збирався видаляти сторінку в соцмережах. Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!У розмові з YouTube-блогером Ростиславом Калацінським друг артиста розповів, що хоча і Винник не виходить на зв'язок із фанатами, він не хотів видаляти свій профіль в Instagram.

Замість нього це зробив помічник, навіть не попередивши самого Олега.Це не Олег видалив, це його менеджмент останній видалив, тому що в них були паролі,— сказав Роман Недзельський.

Читати також Оце так несподіванка! Зниклого Олега Винника помітили в Києві (ВІДЕО) Як стверджує військовий, побачивши, що сталося, Олег Винник був шокований не менше за фанатів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA