Алла Барановська схуднення новини як виглядає Алла Барановська

Дружина Миколи Тищенка показала свою рекордну вагу і кардинальне схуднення: фото до і після

Сейчас читают: 724
hochu.ua

Дружина скандального депутата Миколи Тищенка шокувала фоловерів несподіваним зізнанням. Виявляється, близько року тому Алла Барановська сильно погладшала і всього за кілька місяців набрала цілих 17 кілограмів.

Як власниці мережі салонів краси вдавалося весь цей час приховувати свою зайву вагу, і завдяки чому змогла повернутися у форму — подробиці на HOCHU.ua!На своїй сторінці в Instagram Алла Барановська вперше зізналася, що з початку війни пережила особливо складний період, який позначився на її тілі.

Блогерка вперше показала, який вигляд мала в критичній вазі та підкреслила, що навіть під час вагітності вона набрала набагато менше.Як і більшість українців, з початком повномасштабного вторгнення дружина Тищенка зіткнулася з проблемами психоемоційного характеру.

На тлі стресу і переїзду вона практично нічого не їла, проте, на подив, почала сильно поправлятися. Так, лише за пару місяців вона набрала 17 зайвих кілограмів.Здорова жінка через стрес і гормони може не впізнати себе буквально за пару місяців.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA