Олега Винник Україна люди Нео Олега Винник Україна

Стало відомо, куди поділася співачка Таюне: з ким живе "дружина" зниклого Олега Винника

Сейчас читают: 231
hochu.ua

Від початку повномасштабної війни український виконавець Олег Винник повністю зник із публічного простору. Однак у його житті є ще більш загадкова для публіки персона — співачка Таюне, яку ЗМІ називають дружиною Винника.

Як стало відомо, зараз артистка проживає за кордоном — деталі читайте на HOCHU.ua!Близький друг Олега Винника, екс-директор Палацу "Україна" і нинішній військовослужбовець Роман Недзельський, розповів, де зараз перебуває Таюне.

В інтерв'ю блогеру Ростиславу Калацинському захисник України наголосив, що не може назвати бек-вокалістку Винника його дружиною, оскільки не має права розголошувати деталі особистого життя інших людей.

Проте Недзельський розкрив, що зараз Таюне (справжнє ім'я — Таїсія Сватко) живе разом зі своєю рідною сестрою. Читати також Українці знайшли собі "нового" Олега Винника, але сам співак від цього не в захваті Я знаю, що з нею живе її рідна сестра.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA