місто Київ люди страхи Нео місто Київ

Ті, що лишилися: як парфумерка Анна Соколова створює парфуми в бомбосховищі

Сейчас читают: 406
vogue.ua

Інді-парфумерка Анна Соколова, засновниця парфумерного бренду SKLVA Perfumes, залишилась в Києві і створює парфуми в бомбосховищі24 лютого я прокинулася о 5:30 ранку від пронизливого дзвінка у двері.

На порозі стояв схвильований брат: «Чому ти не відповідаєш на дзвінки?! Київ бомблять! Збирайся і хутко пішли». Я міцно спала, не чула вибухів, а нічний режим на телефоні ретельно оберігав мої сни.

Через це брат не зміг додзвонитися, тому під «бомбардуваннями» прийшов по мене. Я була в шоці від його мужності. Це вже потім ми дізналися про існування і звуки роботи ППО.

Не знала, що вмію так швидко вдягатися. Напередодні брат казав мені купити ліки, зібрати документи і тривожну валізку. Я була впевнена, що війни не буде, тому пропустила це все крізь вуха, але якимось дивом за день до війни таки сходила до аптеки – завдяки цьому в мене є достатньо необхідних ліків, які маю приймати кожного дня.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA