місто Маріуполь місто Мариуполь Нео StandWithUkraine Мариуполь місто Маріуполь місто Мариуполь

The Guardian Weekly присвятили новий номер Маріуполю

Сейчас читают: 929
vogue.ua

Міжнародна преса продовжує висвітлювати ситуацію в Україні та присвячувати їй свої редакційні матеріали. Так, обкладинку квітневого номера Vogue Polska створила українська художниця Олена Ємчук, а видання The Guardian Weekly без купюр розповіло своїм читачам про всі жахіття, що відбуваються сьогодні у Маріуполі.

Гучніше за будь-які слова звучить і їх обкладинка, створена художницею Машею Фоя. Українка намалювала матір із дитиною, що ховається від обстрілу.

Називається номер "Жахи Маріуполя". "Частина мене просто зникає кожен раз, коли я чую про нові злочини російських загарбників, – розповідає авторка обкладинки. – Кожен вечір мені здається, що вже просто неможливо зробити щось ще гірше, але кожен ранок я дізнаюся ще огидніші та страшніші факти.

Те, що вони зробили з Маріуполем… У мене просто немає слів, це просто винищення мирних мешканців, це не можна пробачити. І цей кошмар відбувається у 21 столітті.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA