місто Маріуполь люди місто Маріуполь

«Можливо, залишилися лічені дні або години»: морпіхи просять світових лідерів вивезти людей з Маріуполя на територію третьої держави

Сейчас читают: 723
cosmo.com.ua

Командир 36-ї окремої бригади морської піхоти ВМС ЗСУ Сергій Волинський (Волина) від імені всього гарнізону Маріуполя, що тримає оборону на території заводу «Азовсталь», звернувся до світових лідерів із проханням врятувати їх та цивільних, застосувавши процедуру ексфільтрації на територію третьої держави.

За словами захисника, на порятунок залишаються лічені дні чи години. «Це наше звернення до світу. Це може бути нашим останнім зверненням.

В нас, можливо, залишилися лічені дні або години. Угруповання противника в десятки разів перебільшує нас. Вони мають панування в повітрі, в артилерії, в угрупованнях, які діють на суходолі, в техніці й танках.

Ми ведемо оборону на одному об’єкті, на заводі [Азовсталь], де знаходяться військові Маріупольського гарнізону та цивільні особи, які потрапили в пастку війни.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA