місто Маріуполь люди Нео місто Маріуполь

6 нових фільмів і серіалів Netflix, які ми пропустили

Сейчас читают: 691
vogue.ua

Чи етично дивитися кіно, читати книги та взагалі піклуватися про себе, коли у цей самий час людям в Миколаєві не вистачає води, а жители Маріуполя більше місяця знаходяться у блокаді?. .

Це питання задає собі кожен українець, який зараз перебуває у безпеці, навіть умовній. Психологи кажуть, що це цілком нормально, та й навіть потрібно – продовжувати жити, бо саме хороші книги, кіно та піклування про себе допоможуть нам вистояти та залишитися сильними попри всі травматичі події.

Тож ми підготували добірку новинок Netflix, які ви напевно пропустили за останній місяць – серед них як легковажні "Бріджертони", так і медитативний документальний серіал про національні парки світу, що озвучує Барак Обама.

Джеймс і Софі Вайтгауси (Рупер Френд та Сієнна Міллер) – член уряду і його любляча дружина, чарівна пара, справжня британська еліта.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA