Україна місто Маріуполь Шевченок люди Нео Україна місто Маріуполь Шевченок

5 найцікавіших YouTube-каналів про історію України

Сейчас читают: 966
vogue.ua

Хто такі козаки-характерники, чому українців і росіян століттями називали "братніми народами", який зв’язок між фашизмом і рашизмом, що маємо знати про українських дисидентів – про все це можна дізнатися завдяки українському YouTube.

Ми зібрали п’ять найцікавіших YouTube-каналів про історію України, дивитися які буде не менш захопливо, ніж новий серіал Netflix. "Імені Т.

Г. Шевченка" — один з найпопулярніших блогів на українському YouTube, що має пів мільйона підписників. Його автори Брати Капранови — українські письменники, громадські діячі, а наразі й військові, що захищають Україну в складі ЗСУ.

Вже понад два роки вони розповідають на своєму каналі про історію України, роблять це дуже яскраво, просто та з гумором. Таємне життя Анни Ярославни, походження козаків, хто такі кобзарі, ким був Олекса Довбуш — цей блог допоможе наздогнати те, що ми могли проґавити на заняттях історії України в школі та університеті, і вам точно не буде нудно.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA