місто Маріуполь Голландія люди Нео місто Маріуполь Голландія

Слава Україні: Меган Маркл звернулася до українців на "Іграх Нескорених"

Сейчас читают: 305
vogue.ua

16 квітня в Гаазі відкрилися "Ігри нескорених", засновником яких є принц Гаррі. Герцог Сассекський не міг пропустити цей важливий для нього захід – у Нідерланди він приїхал разом із дружиною Меган Маркл.

Обидва з них привітали всіх учасників, приділивши особливу увагу українській команді. Принц Гаррі сказав, що сьогодні весь світ об'єднується з Україною, а Меган Маркл звернулася до них зі словами "Слава Україні!". "Ви розповіли мені, чому вирішили взяти участь у змаганнях попри все.

Ви приїхали на ці міжнародні змагання не просто, щоб показати свою силу, а щоб розповісти свою правду про те, що відбувається у вашій країні, – продовжив Гаррі. – Ви знаєте, що ми разом з вами.

Світ єдиний з вами". За день до відкриття герцоги Сассекські навіть встигли зустрітися з українською командою, яка подарувала їм календар Фонду "Повернися живим", який допомагає нашим військовим.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA